natuurlijk avontuurlijk

School in bedrijf

Beste ouders/verzorgers,

Fijn dat u naar De Schrank wil komen om te zien hoe we hier werken zodat u kunt bepalen of dit de juiste school voor uw kind is. Wij ontvangen u graag op 19, 20 of 22 maart. Ook kunt u de open dag van 29 maart in uw agenda noteren, maar dit terzijde.

U schrijft in voor een van de genoemde data. Het is goed te weten dat we voor de rust per groep maximaal 4 mensen tegelijk in een van de drie groepen willen ontvangen. De inschrijvingen kennen dus een maximum per dag.

U bent om 14.00u. welkom op school en we starten met een korte rondleiding en informatiemoment. Na zo’n 20 minuten gaat u naar een kleutergroep en beleeft een klein uurtje ‘bij de kleuters’. Als de school uit is bent u van harte uitgenodigd met de kleuterjuf of een andere leerkracht even na te praten.

Wilt u komen kijken dan willen wij u vragen een email te sturen naar m.wacanno@schrank.nl  met daarin de volgende gegevens: Naam, naam kind, telefoonnummer, aantal bezoekers, voorkeursdatum. U zult dan uitnodiging ontvangen voor een van de drie momenten.  

Namens het team van De Schrank,

Mirjam Wacanno